Ostatnio w TV widziałam jakiegoś wróżbitę macieja, który bezbłędnie " rozszyfrowywał " swoje klientki i ... pomyślałam sobie, że może .. Że może to nie jest tak w 100% ściema.. Jak myślicie? Mam w tej chwili pewien problem, bardzo poważne zmartwienie i rozważam pójście do wróżki. Co o tym sądzicie? Ma to sens?? Była któraś z was u wróżki ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Warto iść do wróżki??
Collapse
X
-
jeśli jestes wierzaca nie rob tego, pozatym wrozki wdł. mnie to sa osoby bez sumienia, gotowe klamac aby tylko otrzymac twoje pieniadze. nic odkrywczego nie mowia na pewno, dzialaja tylko na ludzi z wielka wyobraznia, ktore wierza w ich potencjal i sile.
-
Kojarzę wróżbitę macieja.. Moja mama tak samo mówi, jak Ty .... Też uwierzyła w jego "moc"... Cóż, mnie też właściwie kusi taka wizyta... W sumie wszystko jest dla ludzi, czyż nie? Dlaczego by raz nie spróbować?
Z drugiej strony widziałam kiedyś program o ludziach, którzy uzależnili się od wizyt u wróżki. Mówili, że bez niej nie potrafia już żyć itd... Że ona zawsze im pomaga w trudnych sytuacjach... Także ja się tego własnie obawiam. Że jak raz uzyskam poradę, potem nie będę umiała podjąć decyzji samodzielnie ....
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment