Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

W jaki sposób oszczędzacie?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• W jaki sposób oszczędzacie?

Hej dziewczyny
    Mam pytanie - jak oszczędzacie przy niedużym budżecie?
    Chodzi mi o takie codzienne rzeczy - na czym najbardziej udaje Wam się zaoszczędzić? Zakupy, jedzenie, rachunki, jakieś patenty?
    Szukam sposobów, żeby trochę ogarnąć wydatki i może coś odłożyć, ale mam wrażenie, że wszystko teraz drogie

Warto zastąpić chemię domowym płynem na bazie octu, do prania tylko kapsułka i ew. płyn do płukania, bez dodatkowych perełek, perfum czy co tam jeszcze. Kosmetyki na promkach, jedzenie sezonowe, planowanie posiłków, do picia woda/kawa/herbata bez słodkich soków itp, korzystanie z bibliotek i używanych ciuchów, sprzedaż sprzętów i rzeczy które już nam nie służą na vinted/FB market itp no i jakieś motywujące treści na YouTube zachęcające do zdrowego rozsądku i nie popadania w szał zakupów, odgracanie przestrzeni daje sporą satysfakcję​

No i jak już uda Ci się coś zaoszczędzić, warto jest zastanowić się nad zainwestowaniem w złote monety https://mennicamazovia.pl/pol_m_Zlot...onety-165.html - zerknij sobie do mennicy, zastanów się nad zainwestowaniem tutaj

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
    X