Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czy sauna szkodzi cerze naczynkowej ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• czy sauna szkodzi cerze naczynkowej ?

hej, zastanawiam się nad wybraniem do pakietu zabiegów odnowy biologicznej sesji z sauną.
    obawiam się jednak jak zareaguje na to moja cera, ponieważ borykam się z problemami cery naczynkowej.
    stąd moje pytanie do Was: czy sauna może zaszkodzić cerze naczynkowej ?

muszę Cię niestety zmartwić, ponieważ sauna niekorzystnie wpływa na cerę naczynkową.

związane jest to z wysoką temperaturą panującą wewnątrz sauny, która to rozszerza naczynia krwionośne.
    szczególnie natomiast niekorzystne są duże zmiany temperatury - kiedy wychodzisz z sauny, co najgorzej działa na naczynka skóry Twojej twarzy.

może warto pomyśleć o jakimś innym zabiegu ?

Comment

To jeszcze zależy jakiego typu sauna. Np. sauna na podczerwień ogólnie wpływa pozytywnie na zdrowie i to zostało udowodnione. Jest w 100% bezpieczna dla organizmu. Jako że sami posiadamy u siebie saunę na podczerwień to mogę was zapewnić, że bardzo pozytywnie wpływają one nawet na podejście do życia. IRM SH 201 to 40 minut w czasie jednej sesji. Temperatura jest znacznie przyjemniejsza niż np. w saunie suchej, tak więc korzystanie jest czystą przyjemnością.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X