Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wakaacje :)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wakaacje :)

Zbliża się lato- dla niektórych kilka miesięcy wakacji, a dla innych również pora urlopów i odpoczynku. Ja jeszcze nie wiem gdzie się wybrać. Myślę o górach w sierpniu, bo nigdy nie byłam w lato
    Macie jakieś ciekawe pomysły jak nietuzinkowo spędzić wolny czas?

Sardynia! Italia! Natura super, jedzenie też. Bardzo mi się tez podobają ludzie, są zawsze uśmiechnięci i pełne życia, podobno ta ich energia się bierze wprost ze słońca, które to we Włoszech jak wiemy jest mocne.)))
    No i oczywiście mają tam niezłe ciuchy - tańsze i lepszej jakosci niż w Polsce.

Comment

Kornelia, podobno nie liczy się GDZIE, tylko z kim Bierz przyjaciół i wybierzcie razem jakieś miłe miejsce i na pewno będziecie się super bawić Plaża, drinki z palemką, a wieczorem party z przyjaciółmi i najlepiej z ukochanym. Tak JA widzę udane wakacje

Comment

Być może zaskoczę Was- Skandynawia jest latem przepiękna...właśnie lipiec/sierpień. Fiordy norweskie, czy lodowce, gdzie można w środku lata jeździć w samej koszulce na nartach. oh, ja jestem zakochana w Norwegii i Szwecji więc polecam i miasta, takie jak Oslo, Sztokholm, Goteborg...też piękne. Wcale nie trzeba jechać bardzo na północ, żeby zachwycać się pięknem przyrody. aha, i tam wcale nie jest aż tak zimno

Comment

ja w zeszlym roku pojechałam na bałkany. tereny jak do tej pory nie uczęszczanie zbytnio przez turystów, co jest ogromnym plusem. albania, czarnogóra, macedonia to piękne miejsca, co i rusz widać jeszcze ślady niedawno zakończonej wojny, tereny totalnie dzikie i do odkrycia. najlepiej tam zabrać swój samochód, dobrą mapę + przewodnik, pozytywne nastawienie i w drogę! ludzie są tam niesamowicie mili i uczynni, a dodatkowym plusem są ceny: 13eu za nocleg w 3* hotelu ze śniadaniem, 8eu za motel, a za free na nieczynnym campingu do wyboru do koloru jedzenie tańsze niż w polsce!

a co do sardynii też się zgodzę - bylam w okolicach arbatax - wspaniałe plaże i też bardzo mało turystów. najlepiej wybrać się na rejs po plażach dostępnych tylko od strony morza - można się poczuć jak w raju!

Comment

Bieszczady na prawdę polecam- śliczne są latem ale tak jak już ktoś napisał- ważne z kim. Jak pojedziesz w złym towarzystwie nawet na najlepszą wycieczke na drugi koniec świata to i tak wyjazd będzie popsuty.

Comment

Tunezja to moje marzenie. Planuję zwiedzić Monastir, Kartaginę- http://etunezja.pl A resztę czasu spędzić na plaży

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
              Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
              masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
              X