Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak uświadomić mężczyznę, że powinien o mnie zabiegać?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jak uświadomić mężczyznę, że powinien o mnie zabiegać?

Na początek krótko przedstawię naszą sytuację. Jesteśmy razem ok 10 miesiecy. Związek urodził się właściwie sam z siebie, nie było czegoś takiego, że on o mnie WALCZYŁ. Nie udawałam niedostępnej jako, że w ogóle nie mam w zwyczaju nic udawać. Ale to nie znaczy, że byłam łatwa. Chyba...
    Od początku jednak dawałam mu do zrozumienia, że oczekuję pewnego wysiłku z jego strony. (ani razu nie dostałam kwiatów, rzadko tez wyznaje mi uczucie, czasem mam wrażenie, że jestem mu obojętna... że koledzy są ciekawsi itd..)
    No i mój problem polega na tym, że nie wiem, jak mu wytłumaczyć, że .. gdyby się o mnie STARAŁ, gdyby czasem zaaranżował romantyczny wieczór itd, jednym słowem.. gdyby codziennie uświadamiał mi, że jestem najcudowniejszą istotą na ziemi, to.. zwyczajnie byłabym szczęśliwsza?
    Zawsze to wygląda tak:

Ja: czuję się nic nie warta, jak mnie tak olewasz
    on: kochanie, uwielbiam cię, jesteś dla mnie najważniejsza
    ja: .. to dlaczego mi tego nie pokazujesZ?
    on: bo ja kochanie nie umiem okazywać uczuć
    ja: .. ale to nic trudnego.. chciałabym, byś wkładał w to więcej wysiłku, chciałabym czuć się Twoją księżniczką..
    on: dobrze, tak będzie, obiecuje

... taka rozmowa odbywa się kilka razy w miesiącu i jeszcze nic się nie zmieniło. jak mu wytłumaczyć, co to znaczy zabiegać o względy damy? że nie wystarczy zaprosic mnie do kfc ..? że nie wystarczy mi powiedzieć, że jestem ŁADNA... hmm?? JAK to zrobić, HELP!!!

Po pierwsze - wyluzuj.
    Po drugie - ciesz się tak małymi rzeczami jak kfc ;P
    A może sama zorganizuj romantyczny wieczór, bo może on naprawdę tego nie umie?
    Mów mu wszystko otwarcie, bo jak mówił Cejrowski "mężczyzna jest jak syfon, a syfon się nie domyśla". Bo czytając Twoją rozmowę, to chłopak najpewniej sobie myśli, że masz jakiś stan przed okresowy, bo tak nagle dostałaś doła i czepiasz się o takie rzeczy. Oni myślą prosto, nie rozmyślają wszystkiego tak jak my. Im szybciej się o tym przekonamy tym dla nas samych lepiej.
    Postaw się na jego miejscu. Może on naprawdę ma problemy z okazywniem uczuć (podobno ma tak większość facetów).
    A jak to wszystko nie zadziała to może poszukaj sobie księcia na białym koniu, który potraktuję Cię jak księżniczkę czy damę?
    Ale jeśli go kochasz to ciesz się nim i naucz go tych wszystkich rzeczy. To jest prostsze niż nam się wydaje

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
    X