Mam oliwkową karnację i dość łatwo opalam się na brązowo. Ile maksymalnie czasu mogę spędzić pierwszy raz na solarium? Nie chcę po wyjściu wyglądać jak burak, zwłaszcza, że w sobotę mam wesele koleżanki!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Solarium
Collapse
X
-
Na pewno nie da się na raz. Spróbuj pójść w odstępie 2 dni, to znaczy na przykład we w środe a potem w piątek. Zacząć od 5 minut, zobacz jak Twoja skóra reaguje na solarium, a w piątek 7 minut. nie możesz za długo, żeby faktycznie- nie wyglądać jak burak Zresztą myślę, że w dobrym solarium pani powinna Ci poradzić najlepiej ile czasu maksimum możesz się opalać
-
Jeśli o mnie chodzi, to wolę łóżko, bo jest wygodniejsze Jednak podobno na stojąco opalasz się bardziej równomiernie, tzn. żadne zakamarki nie pozostaną białe (np. zgięcia kolan, łokci, pachy). Moim zdaniem nie ma różnicy w jakości opalania. Ważne jest natomiast, by wybrać dobre solarium. Lampy im są nowsze, tym lepsze. Miałam kilka nieprzyjemnych doświadczeń w solarium niedaleko mojego bloku spowodowanych właśnie złą jakością tych lamp, dlatego od jakiegoś czasu po prostu wolę tam nie chodzić... Ale są tacy, którzy chodzą i mają się dobrze
Jeśli nigdy się nie opalałaś, to na pewno musisz zacząć od kilku minut i stopniowo tę dawkę zwiększać. O klaustrofobię się nie martw, w solarium zazwyczaj włączone jest radio, dlatego można potraktować te kilka minut, jako relaks
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment