Spiekłam się niemiłosiernie ostatnio na plaży i mam efekty ;/ Nie dość, że na udach porobiły mi się jakieś dziewnę bąbelki to jeszcze skóra schodzi mi płatami. Co zrobić, żeby zatrzymać to schodzenie, albo chodziaż żeby szybciej mi zeszła? Bo wygladam teraz jak wąż zrzucajacy skrórę ;p
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Złuszczająca się skóra ;/
Collapse
X
-
żeby zatrzymać schodzenie - proponuję coś natłuszczającego, np. oliwka lub natłuszczający krem
żeby szybciej zeszła - częste peelingi. ale uważaj z nimi ... bo jak sobie zedrzesz na siłę skórę, to bedzie o wiele gorzej. więc jeśli chodzi o peelingowanie to delikatnie i nic na siłę. na pewno nie zdzieraj tej skóry. daj jej czas
regeneracja skóry to taki proces, który bardzo trudno przyspieszyć ...
-
Najnowsze wątki
Collapse
-
Hej, czy któraś z dziewczyn boryka się z nerwicą? Byłam dziś w pracy i się zdenerwowałam bardzo bo się pokłóciłam z chłopakiem. Pracowałam...
-
Channel: Tryb Życia
09-03-26, 12:21 PM -
-
Cześć! Rozważamy zorganizowanie na weselu stołu z alkoholami i instrukcjami do kilku prostych drinków, które goście mogliby zrobić samodzielnie,...
-
06-03-26, 10:48 AM -
-
Tradycyjne środowiska gier często wydają się mechaniczne, reagując w ten sam sposób na każdego użytkownika. Nowoczesny ekosystem musi być dynamiczny,...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
27-02-26, 11:25 PM -
-
Które elementy wyposażenia lub sprytne rozwiązania w waszym domu najbardziej ułatwiają codzienne życie i polecilibyście je osobom planującym własny...
-
27-02-26, 01:22 PM -

Comment