Spiekłam się niemiłosiernie ostatnio na plaży i mam efekty ;/ Nie dość, że na udach porobiły mi się jakieś dziewnę bąbelki to jeszcze skóra schodzi mi płatami. Co zrobić, żeby zatrzymać to schodzenie, albo chodziaż żeby szybciej mi zeszła? Bo wygladam teraz jak wąż zrzucajacy skrórę ;p
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Złuszczająca się skóra ;/
Collapse
X
-
żeby zatrzymać schodzenie - proponuję coś natłuszczającego, np. oliwka lub natłuszczający krem
żeby szybciej zeszła - częste peelingi. ale uważaj z nimi ... bo jak sobie zedrzesz na siłę skórę, to bedzie o wiele gorzej. więc jeśli chodzi o peelingowanie to delikatnie i nic na siłę. na pewno nie zdzieraj tej skóry. daj jej czasregeneracja skóry to taki proces, który bardzo trudno przyspieszyć ...
-
Najnowsze wątki
Collapse
-
Zastanawiam się nad osoczem bogatopłytkowym na włosy – dużo osób poleca, ale rozbieżność cenowa między gabinetami jest ogromna. Czy ktoś miał...
-
Channel: Tryb Życia
01-08-25, 12:18 PM -
-
Zastanawiam się nad drink barem na wesele – warto, czy zbędny wydatek?
-
29-07-25, 11:26 AM -
-
Myślę o narożnym oknie w kuchni – czy lepiej zrobić całość otwieraną, czy jednak część fix? Jak to się sprawdza w praktyce?
-
28-07-25, 01:21 PM -
-
Cześć
Czy macie do polecenia jakąś firmę sprzedającą porządne skórzane buty? Szukam białych sneakersów / trampek, aby były wygodne,...-
Channel: Ubrania
25-07-25, 02:21 PM -
-
Cześć! Czy ktoś może polecić sprawdzonego dermatologa w Krakowie? Od jakiegoś czasu zmagam się z problemem rumienia na twarzy, skóra mnie piecze...
-
Channel: Kosmetyki
25-07-25, 09:56 AM -
Comment