Spiekłam się niemiłosiernie ostatnio na plaży i mam efekty ;/ Nie dość, że na udach porobiły mi się jakieś dziewnę bąbelki to jeszcze skóra schodzi mi płatami. Co zrobić, żeby zatrzymać to schodzenie, albo chodziaż żeby szybciej mi zeszła? Bo wygladam teraz jak wąż zrzucajacy skrórę ;p
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Złuszczająca się skóra ;/
Collapse
X
-
żeby zatrzymać schodzenie - proponuję coś natłuszczającego, np. oliwka lub natłuszczający krem
żeby szybciej zeszła - częste peelingi. ale uważaj z nimi ... bo jak sobie zedrzesz na siłę skórę, to bedzie o wiele gorzej. więc jeśli chodzi o peelingowanie to delikatnie i nic na siłę. na pewno nie zdzieraj tej skóry. daj jej czasregeneracja skóry to taki proces, który bardzo trudno przyspieszyć ...
-
Najnowsze wątki
Collapse
-
Zależy mi, żeby firmowe gadżety wyglądały trochę bardziej „premium”. Robimy sporo dla klientów z segmentu B2B i nie chcę rozdawać czegoś,...
-
Channel: Tryb Życia
26-03-25, 06:23 PM -
-
Babeczki robicie same paznokcie czy jednak wolicie iść do kosmetyczki?
-
Channel: Paznokcie
26-03-25, 02:37 PM -
-
Nie przepadam za typowymi zagłówkami przy łóżku, ale w sypialni chciałabym mieć coś, co trochę zrobi wrażenie i nada klimat. Co można dać zamiast?
-
26-03-25, 08:57 AM -
-
Mamy położone tynki gipsowe twarde ale są nierówności z tynku mąż chce sam położyć gładzie. Jakie polecacie ??? I możecie krok po kroku opisać...
-
13-03-25, 01:36 PM -
-
Możecie doradzić jakiś dobry ekspres do kawy? Chodzi tutaj o zakup ekspresu do kawy do bistro
...
-
13-03-25, 12:23 PM -
Comment