Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tańszy odpowiednik Lactacydu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tańszy odpowiednik Lactacydu

Od dłuższego czasu używam Lactacydu do higieny intymnej. Jest świetny... pomijając cenę. Czy jest jakis jego odpowiednik, równie dobry, ale trochę tańszy? Zależy mi na czymś specjalnie do skóry skłonnej do podrażnień i alergii.

Ja Ci mogę z całą pewnością polecić żel do higieny intymnej firmy AA. Doskonale oczyszcza, odświeża no i co najważniejsze, jest idealny dla osób skłonnych do podrażnień i z alergią. Stosuję go jakieś 6 miesięcy i też się właśnie na niego przerzuciłam z Lactacydu. Tańszy, a działanie podobne

Comment

Lactacyd sklad:
      Aqua, Magnesium laureth sulfate, Disodium laureth sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Głyceryl Laurate, Głycol Distearate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide Mea, Laureth-10, Methyl Isothiazolinone, Methyl Chloro-lsothiazolinone, PEG-7 Głyceryl cocoate, Lactose, Milk Protein, PEG-55 Propylene Głycol Oleate, Propylene Głycol, Phenoxyethanol, Parfume, 5-Bromo-5-Nitro-1, 3-Dioxane, Propylene Głycol, Lactic Acid, Sodium Chloride.

AA Skład:
      aqua, sodium laureth sulfate, lauramidopropyl betaine, propylene glycol, aloe barbadensis leaf extract, PEG-75 lanolin, cocamide DEA, chlorhexidine digluconate, hamamelis virginiana (witch hazel) extract, tetrasodium EDTA, lactic acid, methyldibromo glutaronitrile, phenoxyethanol, allantoin, phantenol, retinyl palmitate, PEG-30 hydrogenated castor oil, glycerin, citric acid, sodium benzotriazolyl butylphenol sulfonate, buteth-3, tributyl citrate, parfum, CI ..... (kolor, różny zależnie od wersji), benzyl salicylate
      Szkodliwe sk A na tej stronie zobaczycie skutki użycia tych specyfików. Z tego co widzę AA ma nieco gorszy skład od lactacydu, ale tez ten ostatni ma swoje skutki uboczne. )

Comment

Uważam, że czasami warto wydać więcej i być zadowolonym niż szukać tańszych "odpowiedników", które nie będą aż tak dobre.
        Moja ginekolog poleciła mi Laktacyd i odkąd go używam nie mam problemu z podrażnieniami, dlatego już nie eksperymentuje z tańszymi kosmetykami.
        Za jakość czasami trzeba też zapłacić.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
        X