Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kosmetyki a wyjazd na festiwal !

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kosmetyki a wyjazd na festiwal !

hej, tego lata wybieram się na festiwal muzyczny, gdzie całe popołudnia i wieczory będziemy słuchać fantastycznej muzyki i bawić się, a potem imprezować, ale w nocy... no właśnie tu tkwi mój problem, ponieważ będziemy nocować na ogromnym polu namiotowym, gdzie jak podejrzewam dostęp do pryszniców będzie dość ograniczony. czy któraś z Was brała już udział w podobnej imprezie i wie które kosmetyki powinny koniecznie znaleźć się w mojej torbie ? chciałabym zadbać o swoją higienę w warunkach "polowych" możliwie najlepiej, ale nie wiem od czego zacząć pakowanie, proszę POMÓŻCIE !

Najważniejszym kosmetykiem są... chusteczki nawilżane ;p Super i niezastąpiona sprawa. Następnie jakis suchy szampon, kosmetyki w miniaturkach (w sieci Rossmann jesy teraz dużo takich - balsamy odżywki, szampony itp). Można też kupić żel do mycia rąk zamiast wody.

Comment

wielkie dzięki za zainteresowanie wątkiem i pomoc c; ale... znów mam pytanie c;
      jak działa taki suchy szampon i gdzie go mogę dostać ? istnieje możliwość, że znajdę go w zwykłej drogerii ?
      co do chusteczek nawilżanych to polecacie raczej Johnson's czy Cleanic ?

Comment

Co do szamponu mam taki zielony... na allegro go znajdziesz, wpisując suchy szampon (nie pamietam, jaka to firma). W zwykłej drogerii powinny być, ale w takiej dobrze zaopatrzonej Działa tak, jak byś posypała głowe mąką, tylko że oczywiście tego nie widać, Poprostu wysusza i podnosi włosy u nasady.

Chusteczki Cleanic lepsze, tańsze, a nie różnią sie niczym od Johnson's.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
        X