hej, tego lata wybieram się na festiwal muzyczny, gdzie całe popołudnia i wieczory będziemy słuchać fantastycznej muzyki i bawić się, a potem imprezować, ale w nocy... no właśnie tu tkwi mój problem, ponieważ będziemy nocować na ogromnym polu namiotowym, gdzie jak podejrzewam dostęp do pryszniców będzie dość ograniczony. czy któraś z Was brała już udział w podobnej imprezie i wie które kosmetyki powinny koniecznie znaleźć się w mojej torbie ? chciałabym zadbać o swoją higienę w warunkach "polowych" możliwie najlepiej, ale nie wiem od czego zacząć pakowanie, proszę POMÓŻCIE !
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
kosmetyki a wyjazd na festiwal !
Collapse
X
-
Najważniejszym kosmetykiem są... chusteczki nawilżane ;p Super i niezastąpiona sprawa. Następnie jakis suchy szampon, kosmetyki w miniaturkach (w sieci Rossmann jesy teraz dużo takich - balsamy odżywki, szampony itp). Można też kupić żel do mycia rąk zamiast wody.
-
wielkie dzięki za zainteresowanie wątkiem i pomoc c; ale... znów mam pytanie c;
jak działa taki suchy szampon i gdzie go mogę dostać ? istnieje możliwość, że znajdę go w zwykłej drogerii ?
co do chusteczek nawilżanych to polecacie raczej Johnson's czy Cleanic ?
Comment
-
Co do szamponu mam taki zielony... na allegro go znajdziesz, wpisując suchy szampon (nie pamietam, jaka to firma). W zwykłej drogerii powinny być, ale w takiej dobrze zaopatrzonej Działa tak, jak byś posypała głowe mąką, tylko że oczywiście tego nie widać, Poprostu wysusza i podnosi włosy u nasady.
Chusteczki Cleanic lepsze, tańsze, a nie różnią sie niczym od Johnson's.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment