Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kosmetyki a wyjazd na festiwal !

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kosmetyki a wyjazd na festiwal !

hej, tego lata wybieram się na festiwal muzyczny, gdzie całe popołudnia i wieczory będziemy słuchać fantastycznej muzyki i bawić się, a potem imprezować, ale w nocy... no właśnie tu tkwi mój problem, ponieważ będziemy nocować na ogromnym polu namiotowym, gdzie jak podejrzewam dostęp do pryszniców będzie dość ograniczony. czy któraś z Was brała już udział w podobnej imprezie i wie które kosmetyki powinny koniecznie znaleźć się w mojej torbie ? chciałabym zadbać o swoją higienę w warunkach "polowych" możliwie najlepiej, ale nie wiem od czego zacząć pakowanie, proszę POMÓŻCIE !

Najważniejszym kosmetykiem są... chusteczki nawilżane ;p Super i niezastąpiona sprawa. Następnie jakis suchy szampon, kosmetyki w miniaturkach (w sieci Rossmann jesy teraz dużo takich - balsamy odżywki, szampony itp). Można też kupić żel do mycia rąk zamiast wody.

Comment

wielkie dzięki za zainteresowanie wątkiem i pomoc c; ale... znów mam pytanie c;
      jak działa taki suchy szampon i gdzie go mogę dostać ? istnieje możliwość, że znajdę go w zwykłej drogerii ?
      co do chusteczek nawilżanych to polecacie raczej Johnson's czy Cleanic ?

Comment

Co do szamponu mam taki zielony... na allegro go znajdziesz, wpisując suchy szampon (nie pamietam, jaka to firma). W zwykłej drogerii powinny być, ale w takiej dobrze zaopatrzonej Działa tak, jak byś posypała głowe mąką, tylko że oczywiście tego nie widać, Poprostu wysusza i podnosi włosy u nasady.

Chusteczki Cleanic lepsze, tańsze, a nie różnią sie niczym od Johnson's.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
        X