Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

puder transparentny

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• puder transparentny

jakiś czas temu zaczął robić na rynku furorę powiedzcie dziewczyny, czy on na prawdę taki dobry jest? jakoś ciągle nie mogę się zdecydować na kupno, a chciałabym jednak kiedyś spróbować. możecie jakiejś konkretnej firmy polecić? I czym go rozprowadzacie?

Puder transparentny MAC

Osobiście się zachwycm pudrem transparentnm firmy MAC. Naprawdę warto zainwestować w ten cud. Puder transparentny, składający się z ultradrobnych cząsteczek, jest niezwykle jedwabisty. Zapewnia przezroczyste wykończenie makijażu, matuje skórę utrzymując jednocześnie jej naturalny blask.
    Dokładna nazwa tego super fajnego pudru - MAC Sheer Loose. Pomijając fakt, że jest transparentny, musisz dobrać sobie odcień wdł. koloru skóry.
    Jeśli chodzi o nanoszenie pudru - radzę skorzystać z pędzelka do sypkich pudrów (są większe niż zwykłe).

Comment

Ja mam transparentny firmy Manhattan i sobie chwalę Może nie kryje tak idealnie jak puder w kamieniu, ale za to, tak jak N@t@ napisała- jest jedwabiście miękki i świetnie matuje! Ja korzystam z gąbeczki dołączonej do pudru. Też całkiem nieźle się rozprowadza. Jakoś nie mogłam się na pędzelek przestawić

Comment

Mój ulubiony puder z którego korzystam od kilku lat to ziemia egipska IKOS. Moim zdaniem ten kosmetyk jest najlepszym tego typu. Dzięki niemu moja skóra zawsze wygląda super, nie jestem taka blada ;-) Tylko w wakacje zmniejszam ilość stosowanego pudru, a tak na co dzień, raczej korzystam "normalnie".

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
        X