jakiś czas temu zaczął robić na rynku furorę powiedzcie dziewczyny, czy on na prawdę taki dobry jest? jakoś ciągle nie mogę się zdecydować na kupno, a chciałabym jednak kiedyś spróbować. możecie jakiejś konkretnej firmy polecić? I czym go rozprowadzacie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
puder transparentny
Collapse
X
-
Puder transparentny MAC
Osobiście się zachwycm pudrem transparentnm firmy MAC. Naprawdę warto zainwestować w ten cud. Puder transparentny, składający się z ultradrobnych cząsteczek, jest niezwykle jedwabisty. Zapewnia przezroczyste wykończenie makijażu, matuje skórę utrzymując jednocześnie jej naturalny blask.
Dokładna nazwa tego super fajnego pudru - MAC Sheer Loose. Pomijając fakt, że jest transparentny, musisz dobrać sobie odcień wdł. koloru skóry.
Jeśli chodzi o nanoszenie pudru - radzę skorzystać z pędzelka do sypkich pudrów (są większe niż zwykłe).
-
Ja mam transparentny firmy Manhattan i sobie chwalę Może nie kryje tak idealnie jak puder w kamieniu, ale za to, tak jak N@t@ napisała- jest jedwabiście miękki i świetnie matuje! Ja korzystam z gąbeczki dołączonej do pudru. Też całkiem nieźle się rozprowadza. Jakoś nie mogłam się na pędzelek przestawić
Comment
-
Mój ulubiony puder z którego korzystam od kilku lat to ziemia egipska IKOS. Moim zdaniem ten kosmetyk jest najlepszym tego typu. Dzięki niemu moja skóra zawsze wygląda super, nie jestem taka blada ;-) Tylko w wakacje zmniejszam ilość stosowanego pudru, a tak na co dzień, raczej korzystam "normalnie".
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment