Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dlaczego paznokcie się rozdwajają?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dlaczego paznokcie się rozdwajają?

Czym to jest spowodowane i jak temu zapobiec? Coś tam słyszałam, że piłowanie metalowym pilnikiem moze do tego doprowadzić, ale nie wiem, czy to prawda. Mam raczej ładne i długie paznokcie. JEdyny problem to to, ze się rozdwajają. Dlatego proszę o radę, co z tym problem zrobić

Bo są zniszczone i niezadbane. Powinnaś się za nie zabrać...
    Masz jakieś odżywki do paznokci?

Comment

Koleżanko kup sobie to - INTENSYWNA ODŻYWKA KERATYNOWA 15ml - Hurtownia kosmetyczna - Paznokcie, Tipsy, ozdoby, akryle i zele do przedłuzania i pielęgnacji paznokci marki NEW NAILS
      Dobra odżywka to podstawa - bez tego nie doprowadzisz paznokci do przyzwoitego stanu.
      Trudna droga przed tobą ;/

Comment

Ubiegłaś mnie, a chciałam poczekać na odpowiedź ;-)
        Ta odżywka jest OK - mnie też ją polecono i doskonale się sprawdziła ;-)

Comment

Inna sprawa - jeśli dbasz o paznokcie, często zmieniasz ich wygląd i styl to powinnaś korzystać tylko z dobrych kosmetyków. W sklepie New Nails znajdziesz w zasadzie wszystko co potrzebne przy paznokciach i dbaniu o nie.

Comment

Będę na dniach uzupełniała zapasy. Mam już nową odżywkę. Teraz chcę uzupełnić zasoby do pielęgnacji, albo raczej zdobienia paznokci. Mam sporo nowych pomysłów na zupełnie nowy ich wygląd ;-)

Comment

rozdwajanie paznokci spowodowane moze byc zlym pilowanie paznokci( ja tak mialam) prawidlowe pilowanie paznokci powinno odbywac sie w jednym kierunku. sprobuj a na pewno pozbedziesz sie rozdwajania paznokci, a dla tyych co lubia czytac horoskopy podaje linka Horoskop! Chcesz się dowiedzieć co czeka cię w tym roku? Przewidywana data śmierci - właśnie Twoja!

Comment

rozdwajanie paznokci spowodowane moze byc zlym pilowanie paznokci( ja tak mialam) prawidlowe pilowanie paznokci powinno odbywac sie w jednym kierunku. sprobuj a na pewno pozbedziesz sie rozdwajania paznokci, a dla tyych co lubia czytac horoskopy podaje linka Horoskop! Chcesz się dowiedzieć co czeka cię w tym roku? Przewidywana data śmierci - właśnie Twoja!

Comment

julcia dobrze gadasz ) najlepsze sa szklane!
                  dla mnie szkalny pilnik to bylo odkrycie roku )

Comment

Tak, jasne, złym piłowaniem hehe ;-) Bez jaj... Naprawdę wystarczy korzystać z dobrej odżywki do paznokci i będą one utrzymane w dobrej kondycji, a piszę w 100% na własnej podstawie. Przy odżywce new nails, tak naprawdę nie mam jakichkolwiek problemów z moimi paznokciami. Wciąż wyglądają tak samo pozytywnie.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
                    X