Czym to jest spowodowane i jak temu zapobiec? Coś tam słyszałam, że piłowanie metalowym pilnikiem moze do tego doprowadzić, ale nie wiem, czy to prawda. Mam raczej ładne i długie paznokcie. JEdyny problem to to, ze się rozdwajają. Dlatego proszę o radę, co z tym problem zrobić
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dlaczego paznokcie się rozdwajają?
Collapse
X
-
Koleżanko kup sobie to - INTENSYWNA ODŻYWKA KERATYNOWA 15ml - Hurtownia kosmetyczna - Paznokcie, Tipsy, ozdoby, akryle i zele do przedłuzania i pielęgnacji paznokci marki NEW NAILS
Dobra odżywka to podstawa - bez tego nie doprowadzisz paznokci do przyzwoitego stanu.
Trudna droga przed tobą ;/
Comment
-
rozdwajanie paznokci spowodowane moze byc zlym pilowanie paznokci( ja tak mialam) prawidlowe pilowanie paznokci powinno odbywac sie w jednym kierunku. sprobuj a na pewno pozbedziesz sie rozdwajania paznokci, a dla tyych co lubia czytac horoskopy podaje linka Horoskop! Chcesz się dowiedzieć co czeka cię w tym roku? Przewidywana data śmierci - właśnie Twoja!
Comment
-
rozdwajanie paznokci spowodowane moze byc zlym pilowanie paznokci( ja tak mialam) prawidlowe pilowanie paznokci powinno odbywac sie w jednym kierunku. sprobuj a na pewno pozbedziesz sie rozdwajania paznokci, a dla tyych co lubia czytac horoskopy podaje linka Horoskop! Chcesz się dowiedzieć co czeka cię w tym roku? Przewidywana data śmierci - właśnie Twoja!
Comment
-
Tak, jasne, złym piłowaniem hehe ;-) Bez jaj... Naprawdę wystarczy korzystać z dobrej odżywki do paznokci i będą one utrzymane w dobrej kondycji, a piszę w 100% na własnej podstawie. Przy odżywce new nails, tak naprawdę nie mam jakichkolwiek problemów z moimi paznokciami. Wciąż wyglądają tak samo pozytywnie.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment