Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kursy stylizacji

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zanim wybrałam szkolenie z zakresu stylilizacji paznokci sugerowałam się opiniami znajomych i z netu. Zaryzykowałam i zapisałam się na kurs w New Nails. Muszę przyznać, że jestem bardzo mile zaskoczona :-) Bardzo profesjonalne podejście instruktorów do klientek, małe grupy szkoleniowe, dogodny zakres godzin. Miło, przyjemnie i konkretnie. Nic dodać, nic ująć. Z czystym sumieniem mogę polecić.

Comment

Kurcze - nawet nie napisałaś, że się zdecydowałaś na to szkolenie, a tu już relacja... Ja czekałam na napisaniem opinii, ale teraz już kilka zdań mogę przekazać. To co mi się podobało w New Nails, to przywiązanie do tego co istotne. Uczyłyśmy się na modelkach i dobrych kosmetykach. Instruktorki to młode dziewczyny, ale wygląda na to, że równocześnie doświadczone. Również zwróciłam uwagę na wyposażenia - wygląda to profesjonalnie. Wybór szkolenia zaliczam do udanych decyzji.

Comment

Nie chciałam wciąż pisać o tym samym. Że szkolenie się zbliża, że już pojutrze itd. Mam zaliczone, wszystko był ok. W Twoim wypadku widzę, że również New Nails wywiązało się z zobowiązania zatem wniosek jest taki, że firma dba o klientów. Dzięki New Nails za naukę - pewnie jeszcze w tym roku się u was pojawię na szkoleniu wyższego stopnia.

Comment

Szczerze polecam kurs stylizacji paznokci. Jestem bardzo zadowolona. I napewno w niedalekiej przyszłosci zastanowię się nad innymi kursami. Grupy male , a wiadomo jakie to ma znaczenie. Instruktorzy bardzo rzeczowi i napewno dobrze wykwalifikowani , odpowiadaja na wszystkie pytania. Polecam

Comment

Małe grupy mają duże znaczenie. Gdyby na szkoleniu było nas więcej, to pewnie mało co bym z niego wyniosła. Moje koleżanki uczyły się już nawet w grupach liczących po kilkanaście osób. Cena wtedy była dosyć niska, ale efektów z takiego szkolenia trudno szukać. Chyba tylko papierek, który przecież dla żadnego salony nie ma jakiegokolwiek znaczenia. Liczą się umiejętności.

Comment

Nie będę oryginalna i również pochwalę kursy, które organizuje New Nails.
              Byłam, przekonałam się na własnej skórze i chętnie zapiszę się u nich na kolejny kurs, bo jestem naprawdę zadowolona
              tolciab napisałaś, że małe grupy to duży plus w takich szkoleniach - a w New Nails miałyśmy podział na małe grupki, więc i zapytać można było o wszystko, instruktorzy udzielali odpowiedzi na każde pytanie i każdemu z osobna mogli poświęcić kilka - kilkanaście minut (w zależności od potrzeby )
              Jak któraś szuka na jaki kurs się wybrać - zachęcam do zapoznania się z ich ofertą.

Comment

Kurs New Nails.

Kochane brałam udział w kursie New Nails szczerze polecam skorzystanie.Można się wiele nauczyć.Instruktorzy bardzo rzeczowi,małe grupy co bardzo pomaga.Jestem na 6- warto skorzystać.

Comment

Ale w jakim kursie dokładnie? Chodzi o stylizację paznokcia? A możesz napisać nam kiedy odbywałaś to szkolenie i które to było dokładnie?

Comment

Moje drogie, gdybyście chciały .... w tych godzinach jest oferta na Grouponie... jeszcze kilka godziń zostało do końca....
                    Click image for larger version

Name:	groupon-manicure-hybrydowy.jpg
Views:	1
Size:	127.2 KB
ID:	3115

Comment

new nails kurs

też brałam udział w kursie stylizacji paznokcia... szczerze mogę przyznać, że był to najlepszy kurs ze wszystkich w jakich brałam udział (w tym zakresie). chwilami żałowałam że to modelkom robimy te paznokcie! duży plus również za to że grupy były małe - mogłam wszystkiego się dopytać i dzięki temu efekt końcowy był zachwycający!

Comment

Cena atrakcyjna, ale ciekawe jak to się ma do jakości. W sumie to przy szkoleniach ważniejsza jest jakość realizacji niż koszty, a przynajmniej jeśli patrzy się na takie szkolenie perspektywicznie. Tutaj dziewczyny potwierdzają, że szkolenie New Nails jest ok, a większość ma już szkolenia raczej za sobą.

Comment

Mam stare, negatywne doświadczenie związane z rezerwacją szkolenia po najniższej cenie. Niska cena przełożyła się na kiepskie kosmetyki, a instruktorka zachowywała sie jakby to był jej debiut. Nie będę wskazała konkretnie firmy, ale było to moje najgorsze szkolenie w jakim kiedykolwiek brałam udział.

Comment

Nie można uzyskać wysokiej jakości usługi za śmieszne pieniądze - to oczywiste. Zawsze szukając wykonawców w zasadzie dla wszystkich usług, tych najtańszych odrzucałam, bo niska cena wiąże się albo z kiepską jakością, albo z brakiem doświadczenia.

Comment

jaki kurs wybrać

Witam
                              Zastanawiam się nad otwarciem własnego salonu kosmetycznego. Może zna ktoś jakieś dobre kursy kosmetyczne.
                              Na forach znalazłem sporo pozytywnych komentarzy o
                              szkoły kosmetyczne
                              może ktoś wie coś więcej o tej szkole. Bardzo prosiłbym o wskazówki !!!

Comment

Szkoła stylizacji paznokci New Nails

Wizażanki - uczestniczyłam w kursie organizowanym przez New Nails "Zawodowy 120h" i czuję się wręcz zobowiązana by wystawić im pozytywną opinię co niniejszym czynię

Instruktorzy, rzecz jasna dziewczyny/kobiety, przemiłe i muszę przyznać, że cierpliwe. Atmosfera panująca w tym niezwykłym miejscu to jedno, ale profesjonalizm z którym się spotkałam to drugie. Owa szkoła w zakresie swej działalności ma także sygnowane nazwą NewNails produkty niezbędne przy pracy stylizacji paznokci oraz mani/pedi - które wykorzystywane są również w ramach szkoleń. Rzecz jasna nie są to produkty "exklusiv/lux górna półka" choć pamiętajmy, że większość stosowanych składników w tym przemyśle jest wręcz identyczna, zatem segment premium czasem jest tylko z nazwy, co za tym idzie nie warto przepłacać
                                Z pewnością w moim salnie mani/pedi będę stosować niektóre produkty z asortymentu NN

Reasumując: Zdecydowanie polecam! Wszytkim tym, którzy chcą uzyskać nowe kwalifikacje bądź podszkolić swoje umiejętności "Z ręką na sercu" mówię, że warto się na nich zdecydować

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                                Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                                masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
                                X