Zanim wybrałam szkolenie z zakresu stylilizacji paznokci sugerowałam się opiniami znajomych i z netu. Zaryzykowałam i zapisałam się na kurs w New Nails. Muszę przyznać, że jestem bardzo mile zaskoczona :-) Bardzo profesjonalne podejście instruktorów do klientek, małe grupy szkoleniowe, dogodny zakres godzin. Miło, przyjemnie i konkretnie. Nic dodać, nic ująć. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kursy stylizacji
Collapse
X
-
Kurcze - nawet nie napisałaś, że się zdecydowałaś na to szkolenie, a tu już relacja... Ja czekałam na napisaniem opinii, ale teraz już kilka zdań mogę przekazać. To co mi się podobało w New Nails, to przywiązanie do tego co istotne. Uczyłyśmy się na modelkach i dobrych kosmetykach. Instruktorki to młode dziewczyny, ale wygląda na to, że równocześnie doświadczone. Również zwróciłam uwagę na wyposażenia - wygląda to profesjonalnie. Wybór szkolenia zaliczam do udanych decyzji.
Comment
-
Nie chciałam wciąż pisać o tym samym. Że szkolenie się zbliża, że już pojutrze itd. Mam zaliczone, wszystko był ok. W Twoim wypadku widzę, że również New Nails wywiązało się z zobowiązania zatem wniosek jest taki, że firma dba o klientów. Dzięki New Nails za naukę - pewnie jeszcze w tym roku się u was pojawię na szkoleniu wyższego stopnia.
Comment
-
Szczerze polecam kurs stylizacji paznokci. Jestem bardzo zadowolona. I napewno w niedalekiej przyszłosci zastanowię się nad innymi kursami. Grupy male , a wiadomo jakie to ma znaczenie. Instruktorzy bardzo rzeczowi i napewno dobrze wykwalifikowani , odpowiadaja na wszystkie pytania. Polecam
Comment
-
Małe grupy mają duże znaczenie. Gdyby na szkoleniu było nas więcej, to pewnie mało co bym z niego wyniosła. Moje koleżanki uczyły się już nawet w grupach liczących po kilkanaście osób. Cena wtedy była dosyć niska, ale efektów z takiego szkolenia trudno szukać. Chyba tylko papierek, który przecież dla żadnego salony nie ma jakiegokolwiek znaczenia. Liczą się umiejętności.
Comment
-
Nie będę oryginalna i również pochwalę kursy, które organizuje New Nails.
Byłam, przekonałam się na własnej skórze i chętnie zapiszę się u nich na kolejny kurs, bo jestem naprawdę zadowolona
tolciab napisałaś, że małe grupy to duży plus w takich szkoleniach - a w New Nails miałyśmy podział na małe grupki, więc i zapytać można było o wszystko, instruktorzy udzielali odpowiedzi na każde pytanie i każdemu z osobna mogli poświęcić kilka - kilkanaście minut (w zależności od potrzeby )
Jak któraś szuka na jaki kurs się wybrać - zachęcam do zapoznania się z ich ofertą.
Comment
-
new nails kurs
też brałam udział w kursie stylizacji paznokcia... szczerze mogę przyznać, że był to najlepszy kurs ze wszystkich w jakich brałam udział (w tym zakresie). chwilami żałowałam że to modelkom robimy te paznokcie! duży plus również za to że grupy były małe - mogłam wszystkiego się dopytać i dzięki temu efekt końcowy był zachwycający!
Comment
-
Cena atrakcyjna, ale ciekawe jak to się ma do jakości. W sumie to przy szkoleniach ważniejsza jest jakość realizacji niż koszty, a przynajmniej jeśli patrzy się na takie szkolenie perspektywicznie. Tutaj dziewczyny potwierdzają, że szkolenie New Nails jest ok, a większość ma już szkolenia raczej za sobą.
Comment
-
Mam stare, negatywne doświadczenie związane z rezerwacją szkolenia po najniższej cenie. Niska cena przełożyła się na kiepskie kosmetyki, a instruktorka zachowywała sie jakby to był jej debiut. Nie będę wskazała konkretnie firmy, ale było to moje najgorsze szkolenie w jakim kiedykolwiek brałam udział.
Comment
-
Nie można uzyskać wysokiej jakości usługi za śmieszne pieniądze - to oczywiste. Zawsze szukając wykonawców w zasadzie dla wszystkich usług, tych najtańszych odrzucałam, bo niska cena wiąże się albo z kiepską jakością, albo z brakiem doświadczenia.
Comment
-
jaki kurs wybrać
Witam
Zastanawiam się nad otwarciem własnego salonu kosmetycznego. Może zna ktoś jakieś dobre kursy kosmetyczne.
Na forach znalazłem sporo pozytywnych komentarzy o
szkoły kosmetyczne
może ktoś wie coś więcej o tej szkole. Bardzo prosiłbym o wskazówki !!!
Comment
-
Szkoła stylizacji paznokci New Nails
Wizażanki - uczestniczyłam w kursie organizowanym przez New Nails "Zawodowy 120h" i czuję się wręcz zobowiązana by wystawić im pozytywną opinię co niniejszym czynię
Instruktorzy, rzecz jasna dziewczyny/kobiety, przemiłe i muszę przyznać, że cierpliwe. Atmosfera panująca w tym niezwykłym miejscu to jedno, ale profesjonalizm z którym się spotkałam to drugie. Owa szkoła w zakresie swej działalności ma także sygnowane nazwą NewNails produkty niezbędne przy pracy stylizacji paznokci oraz mani/pedi - które wykorzystywane są również w ramach szkoleń. Rzecz jasna nie są to produkty "exklusiv/lux górna półka" choć pamiętajmy, że większość stosowanych składników w tym przemyśle jest wręcz identyczna, zatem segment premium czasem jest tylko z nazwy, co za tym idzie nie warto przepłacać
Z pewnością w moim salnie mani/pedi będę stosować niektóre produkty z asortymentu NN
Reasumując: Zdecydowanie polecam! Wszytkim tym, którzy chcą uzyskać nowe kwalifikacje bądź podszkolić swoje umiejętności "Z ręką na sercu" mówię, że warto się na nich zdecydować
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment