Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kursy stylizacji

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Ja ukończyłam kurs w szkole Select. Miałyśmy baaaardzo dużo praktyki na modelkach,miałyśmy możliwośc uczestniczenia w Fish Spa, czego nie ma na innych kursach. Grupa liczyła 4 osoby więc naprawdę miałyśmy komfortowe warunki!!Ogólnie jestem bardzo zadowolona i naprawdę gorąco polecam kurs w SELECT.

Comment

Kursy stylizacji nie są drogie to koszt w zależności od zakresu od 350 do nawet 1000 zł.
      Są nawet takie organizowane przy okazji różnych imprez i wystaw.

Comment

Ale te organizowane przy wystawach itp. mają coś konkretnego promować, a nie nas uczyć. Szkolenie musi trochę kosztować jeśli ma przynosić efekty. Moje szkolenie stylizacji w New Nails przyniosło to, co dla mnie najważniejsze - pewną pracę za godziwe pieniądze.

Comment

Ale wciąż dla wielu dziewczyn szkolenie ma przede wszystkim dawać papier, a nie coś konkretnego. Wiem - delikatnie mówiąc jest to śmieszne, ale prawdziwe. Może laski w Polsce kiedyś dojrzeją do tego, że dla pracodawcy znaczenie mają ich umiejętności, a nie papiery.

Comment

Ale przynajmniej przy rekrutacji papier ma spore znaczenie. Pokażesz certyfikat New Nails to będą na ciebie inaczej patrzeć niż gdybyś miała certyfikat firmy z Koziej Wólki.

Comment

To zależy jeszcze na jaki salon trafisz i czy babka ma doświadczenie. Jeśli jest na rynku od roku to ona nie zna jeszcze dostatecznie rynku. By znać trzeba przejść przez parę rekrutacji, a to trochę trwa - nawet dobrych kilka lat.

Comment

Mniejsza z tym - idę na nowe szkolenie. Tym razem robię depilację woskiem w New Nails.
                Tanie szkolenie i dodatkowe kwalifikacje. Wprawdzie u nas w salonie tego nie ma, ale skoro robi się modne, to pewnie lada dzień się pojawi.

Comment

Jak sytuacja w Waszych salonach? Macie zainteresowanie? Jeśli tak, to jakimi konkretnie usługami?

Comment

Nic się nie zmienia - wizaż, paznokcie, standard. O to zawsze kobiety będą dbały. Mamy trochę klientek na rzęsy i wprowadzamy nowość - podologię.
                    Liczymy, że z tego również uda się zabrać trochę klientów.

Comment

Ale ty się będziesz tym zajmowała? Poprzez jakie przygotowanie? Słyszałam, że to się robi modne, ale czy będzie zainteresowanie klientek?

Comment

Tak - będę się tym zajmowała. W naszym mieście jeszcze nie ma salonu z tego typu usługami, więc jako pierwsi powinniśmy sobie poradzić.
                        Wiadomo, że tylko mały procent ludzi korzysta z podologii, ale to już wystarczy.

Comment

To raczej działa tak, że kiedy ludzie zaczynają z czegoś korzystać i zaczynają o tym gadać, to zaraz zainteresowanie mocno się powiększa, prawda? Przynajmniej tak to u nas działało w przypadku depilacji woskiem. Żaden salon tego nie miał, a nagle kiedy to wprowadziliśmy, wszystkie laski chciały korzystać ;-)

Comment

Efekt wirusowy... Tylko pewnie zaraz wszystkie salony to samo podłapały, prawda?

Comment

Podłapały, ale co z tego, skoro my byłyśmy pierwsze, więc jednocześnie to u nas pojawiło się największe zainteresowanie, nas polecano. Zawsze pierwsi w danym temacie robią najlepszy interes. To standard.

Comment

No tak, ale nie reguła. Podologię zaczynam w maju - zobaczymy czy da mi to dodatkową kasę. Ja zawsze do nowej nauki podchodzę dokładnie tak samo - z zaangażowaniem.
                                Liczę, że uda nam się w ten sposób znaleźć wielu klientów.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                                Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                                masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                                X