Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kursy stylizacji

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Ja ukończyłam kurs w szkole Select. Miałyśmy baaaardzo dużo praktyki na modelkach,miałyśmy możliwośc uczestniczenia w Fish Spa, czego nie ma na innych kursach. Grupa liczyła 4 osoby więc naprawdę miałyśmy komfortowe warunki!!Ogólnie jestem bardzo zadowolona i naprawdę gorąco polecam kurs w SELECT.

Comment

Kursy stylizacji nie są drogie to koszt w zależności od zakresu od 350 do nawet 1000 zł.
      Są nawet takie organizowane przy okazji różnych imprez i wystaw.

Comment

Ale te organizowane przy wystawach itp. mają coś konkretnego promować, a nie nas uczyć. Szkolenie musi trochę kosztować jeśli ma przynosić efekty. Moje szkolenie stylizacji w New Nails przyniosło to, co dla mnie najważniejsze - pewną pracę za godziwe pieniądze.

Comment

Ale wciąż dla wielu dziewczyn szkolenie ma przede wszystkim dawać papier, a nie coś konkretnego. Wiem - delikatnie mówiąc jest to śmieszne, ale prawdziwe. Może laski w Polsce kiedyś dojrzeją do tego, że dla pracodawcy znaczenie mają ich umiejętności, a nie papiery.

Comment

Ale przynajmniej przy rekrutacji papier ma spore znaczenie. Pokażesz certyfikat New Nails to będą na ciebie inaczej patrzeć niż gdybyś miała certyfikat firmy z Koziej Wólki.

Comment

To zależy jeszcze na jaki salon trafisz i czy babka ma doświadczenie. Jeśli jest na rynku od roku to ona nie zna jeszcze dostatecznie rynku. By znać trzeba przejść przez parę rekrutacji, a to trochę trwa - nawet dobrych kilka lat.

Comment

Mniejsza z tym - idę na nowe szkolenie. Tym razem robię depilację woskiem w New Nails.
                Tanie szkolenie i dodatkowe kwalifikacje. Wprawdzie u nas w salonie tego nie ma, ale skoro robi się modne, to pewnie lada dzień się pojawi.

Comment

Jak sytuacja w Waszych salonach? Macie zainteresowanie? Jeśli tak, to jakimi konkretnie usługami?

Comment

Nic się nie zmienia - wizaż, paznokcie, standard. O to zawsze kobiety będą dbały. Mamy trochę klientek na rzęsy i wprowadzamy nowość - podologię.
                    Liczymy, że z tego również uda się zabrać trochę klientów.

Comment

Ale ty się będziesz tym zajmowała? Poprzez jakie przygotowanie? Słyszałam, że to się robi modne, ale czy będzie zainteresowanie klientek?

Comment

Tak - będę się tym zajmowała. W naszym mieście jeszcze nie ma salonu z tego typu usługami, więc jako pierwsi powinniśmy sobie poradzić.
                        Wiadomo, że tylko mały procent ludzi korzysta z podologii, ale to już wystarczy.

Comment

To raczej działa tak, że kiedy ludzie zaczynają z czegoś korzystać i zaczynają o tym gadać, to zaraz zainteresowanie mocno się powiększa, prawda? Przynajmniej tak to u nas działało w przypadku depilacji woskiem. Żaden salon tego nie miał, a nagle kiedy to wprowadziliśmy, wszystkie laski chciały korzystać ;-)

Comment

Efekt wirusowy... Tylko pewnie zaraz wszystkie salony to samo podłapały, prawda?

Comment

Podłapały, ale co z tego, skoro my byłyśmy pierwsze, więc jednocześnie to u nas pojawiło się największe zainteresowanie, nas polecano. Zawsze pierwsi w danym temacie robią najlepszy interes. To standard.

Comment

No tak, ale nie reguła. Podologię zaczynam w maju - zobaczymy czy da mi to dodatkową kasę. Ja zawsze do nowej nauki podchodzę dokładnie tak samo - z zaangażowaniem.
                                Liczę, że uda nam się w ten sposób znaleźć wielu klientów.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                                Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                                masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
                                X