Ja ukończyłam kurs w szkole Select. Miałyśmy baaaardzo dużo praktyki na modelkach,miałyśmy możliwośc uczestniczenia w Fish Spa, czego nie ma na innych kursach. Grupa liczyła 4 osoby więc naprawdę miałyśmy komfortowe warunki!!Ogólnie jestem bardzo zadowolona i naprawdę gorąco polecam kurs w SELECT.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kursy stylizacji
Collapse
X
-
Ale te organizowane przy wystawach itp. mają coś konkretnego promować, a nie nas uczyć. Szkolenie musi trochę kosztować jeśli ma przynosić efekty. Moje szkolenie stylizacji w New Nails przyniosło to, co dla mnie najważniejsze - pewną pracę za godziwe pieniądze.
Comment
-
Ale wciąż dla wielu dziewczyn szkolenie ma przede wszystkim dawać papier, a nie coś konkretnego. Wiem - delikatnie mówiąc jest to śmieszne, ale prawdziwe. Może laski w Polsce kiedyś dojrzeją do tego, że dla pracodawcy znaczenie mają ich umiejętności, a nie papiery.
Comment
-
To raczej działa tak, że kiedy ludzie zaczynają z czegoś korzystać i zaczynają o tym gadać, to zaraz zainteresowanie mocno się powiększa, prawda? Przynajmniej tak to u nas działało w przypadku depilacji woskiem. Żaden salon tego nie miał, a nagle kiedy to wprowadziliśmy, wszystkie laski chciały korzystać ;-)
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment