Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak odświeżyć makijaż ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• jak odświeżyć makijaż ?

hej, mam ogromny problem z moim makijażem, ponieważ nawet jeśli nie panuje upalna pogoda mój make up szybko przestaje wyglądać świeżo, a mój nos i policzki zaczynają się świecić :/ co mam zrobić ? bardzo denerwuję się tym świeceniem, ponieważ wiem, że wyglądam z tym bardzo nieestetycznie :/ jak dobrze odświeżać i utrzymywać makijaż ? pomóżcie !

myślę, że w Twoim przypadku warto zająć się przede wszystkim kwestią podkładu. to właśnie od niego zależy w dużej mierze ostateczny efekt makijażu, więc musi być to kosmetyk dopasowany do potrzeb Twojej skóry. myślę, więc, że warto zainwestować w jakiś porządny matujący podkład, co powinno skutecznie wyeliminować Twój problem

Comment

szybkim doraźnym sposobem odświeżenia takiego świecącego się makijażu może być bibułka !
      jest to mały kawałek cienkiego papieru, który przykładamy do twarzy w przetłuszczonych miejscach, aby oczyścić i odtłuścić je - nie pozostawia na twarzy żadnych śladów, poza nieświecąca cerą

kiedy natomiast musisz radykalnie poprawić kondycję swojego make up'u i masz za mało czasu, aby wykonać nowy, świeży, radzę bibułką usunąć nieświeży podkład i uzupełnić go podkładem mineralnym nakładanym kolistymi ruchami - makijaż zostanie poprawiony w ten sposób w niewidoczny sposób, a podkład mineralny nie spowoduje ponownego pojawienia się przetłuszczonych miejsc na cerze.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
      X