Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak odświeżyć makijaż ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• jak odświeżyć makijaż ?

hej, mam ogromny problem z moim makijażem, ponieważ nawet jeśli nie panuje upalna pogoda mój make up szybko przestaje wyglądać świeżo, a mój nos i policzki zaczynają się świecić :/ co mam zrobić ? bardzo denerwuję się tym świeceniem, ponieważ wiem, że wyglądam z tym bardzo nieestetycznie :/ jak dobrze odświeżać i utrzymywać makijaż ? pomóżcie !

myślę, że w Twoim przypadku warto zająć się przede wszystkim kwestią podkładu. to właśnie od niego zależy w dużej mierze ostateczny efekt makijażu, więc musi być to kosmetyk dopasowany do potrzeb Twojej skóry. myślę, więc, że warto zainwestować w jakiś porządny matujący podkład, co powinno skutecznie wyeliminować Twój problem

Comment

szybkim doraźnym sposobem odświeżenia takiego świecącego się makijażu może być bibułka !
      jest to mały kawałek cienkiego papieru, który przykładamy do twarzy w przetłuszczonych miejscach, aby oczyścić i odtłuścić je - nie pozostawia na twarzy żadnych śladów, poza nieświecąca cerą

kiedy natomiast musisz radykalnie poprawić kondycję swojego make up'u i masz za mało czasu, aby wykonać nowy, świeży, radzę bibułką usunąć nieświeży podkład i uzupełnić go podkładem mineralnym nakładanym kolistymi ruchami - makijaż zostanie poprawiony w ten sposób w niewidoczny sposób, a podkład mineralny nie spowoduje ponownego pojawienia się przetłuszczonych miejsc na cerze.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X