Błagam, powiedzcie mi, że się jeszcze nie starzeję ;p Ostatnio zauważyłam u siebie delikatne zmarszczki mimiczke w okolicach oczu ( w ich kącikach) i jestem przerażona, bo mam dopiero 25 lat, a tu już zmarszczki! wiem, że włókna kolagenowe zanikają po 25 roku życia, ale to chyba można jakoś zmniejszyć, zatrzymać, prawda???? Juz tylko czekam, aż mi się zaczna obok ust robić ;/
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zmarszczki mimiczne
Collapse
X
-
-
OJ, ty się tym nie przejmuj, może w ten dzień jak patrzyłaś w lustro za dużo się śmiałaś. Nawet w 16 lat juz są zmarszczki mimiczne i to jest całkiem normalne. W reklamie kobiety są zawsze photoshopowane, więc nie są naturalne. Stosuj krem nawilżający pod oczy i to starczy.
-
Polecam krem przeciwzmarszczkowy pod oczy AA z kwasem hialuronowym. Ma działanie przede wszystkim nawilżające i przy okazji likwiduje drobniutkie zmarszczki. Sama używam już takich kremów, bo uważam, że lepiej zapobiegać zmarszczkom niż je później leczyć
Comment
-
zmarszczk
Miałam ten sam kłopot- niby drobne zmarszczki a jednak zmarszczki zainwestowałam w kilka dobrych kremów ale jakoś szału nie było... dopiero wygooglałam temat mezotrapii igłowej i szok! mam super buźke już po 3 zbiegu -ostatnio ustaliłyśmy z moja Panią doktor że wystarczą te 3 zabiegi, a cenowo porównywalnie z dobrym kremem. Nie dość że efekt super to podobno zabieg znacznie opóźnia powstawanie nowych zmarszczek! Polecam wszystkim!!
Comment
-
To nic strasznego, ja miałam pierwszą zmarszczkę mimiczną w okolicach ust (chyba się za dużo uśmiecham ) jeszcze w liceum, stosuj dobre kremy jeżeli ci to przeszkadza i tyleSkuteczne preparaty na wypadanie włosów
Comment
-
Hej ;-) Pewnie, że po 25 roku zycia powstają pierwsze zmarszczki - ale jest własnie mnóstwo sposobów aby przeciwdziałać temu - poczawszy od kremów na dzień i na noc -> Krem odmładzający na dzień GOLD REGENESIS | poprzez masaze twarzy i dekoltu, masowanie np. kostkami lodu zawinietymi w reczniczek i tym podobne ;-) a pzrede wszystkim pogodzic się z tym i jak najwięcej się usmiechac - bo lepiej byc pomarszczonym w sposób yusmiechniety niz miec pomarszczoną twarz jędzy czy smutasa ;-)
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment