Ostatnio obiło mi się o uszy, że siemię lniane bardzo dobrze robi na włosy i cerę. Jak to się spożywa? Można jeść tak, normalnie, prosto z woreczka, czy lepiej to zagotować i pić wywar/jeść takie rozgotowane? No i najważniejsze - ile razy dziennie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Siemię lniane
Collapse
X
-
tak, jest to prawda. siemię lniane genialnie wpływa na cerę i na pewno poprawia znacznie jej wygląd. co do przygotowania - najlepiej wieczorem zalać gorącą wodą i rozstawić do rana pod przykryciem, a potem wypić taki napar. można też zjeśc pozostałości, tz to siemię, które się zalało - dobrze działa na układ trawienny.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Kochane,
Mam problem ze zbyt częstym chodzeniem do łazienki i oddawaniem moczu. Ten okres czasu się zmniejsza, praktycznie muszę chodzić co...-
Channel: Kosmetyki
Dzisiaj, 10:16 AM -
-
Co najlepiej pomoże w walce z kurzajkami? Czy ktoś może z tym walczył w ostatnim czasie? Mam jedną na nodze i nie wiem jak ją usunąć
...
-
Channel: Tryb Życia
Dzisiaj, 09:58 AM -
-
Hej dziewczyny, mam dość nietypową, krępującą dla mnie sprawe.
Od jakiegoś czasu mam tak, że dosłownie nie mogę przestać jeść. Jedząc...-
06-02-26, 11:05 AM -
-
4 Victory Higher than Los Angeles | On More Evaluate The Kansas Metropolis Chiefs defeated the Los Angeles Chargers, 17-10 John Elway Jersey, upon unday...
-
05-02-26, 10:23 AM -
-
When at the year of this producing) the Tigers include not however taken the marketplace for their to start with sport of the yr, that didnt avoid there...
-
05-02-26, 10:11 AM -

Comment