Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ile czasu używać jednorazówki?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ile czasu używać jednorazówki?

Wyrzucanie jej po jednym uzyciu byłoby okropnym marnotrawieniem pieniędzy. Ale z drugiej strony używanie przez miesiac tej samej maszynki tez nie jest dobre... Bo przeciez ona się tępi i przez to powoduje podrażnienia i uczulenia ... Stąd moje pytanie: jak długo używać maszynki "jednorazówk'', by nie marnować pieniędzy, a jednocześnie nie zaszkodzić swoim nóżkom?

z tygzień, dwa, ale nie więcej.

Comment

Hmmm... ja ją używam dopóki jest ostra ;p No bo podrażnienia zazwyczaj mi powodują te nowe, bardzo ostre, bo bardzo drapią i przecinają na dodatek skórę ;/ Najlepsze są takie, już raz, czy dwa razy użyte - nie zacinają, ale też nie podrażniają. Ostatnio jednak wybrałam depilację - najbardziej ekonomiczna

Comment

A ja mam pytanie: co mówi Wam słowo "jednorazowa".. jeszcze raz: "maszynka jednorazowa", "jednorazówka"...
        Sama nazwa wskazuje na to, że maszynki jednorazowe powinno stosować się jeden raz! Po goleniu na takiej maszynce pozostają bakterie, które się rozwijają i przy ponownym goleniu mogą powodować straszne choroby jak np figówka, czyli przewlekłe zapalenie mieszków włosowych. Nie polecam stosowania jednorazówek wielorazowo

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
        X